Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Θέλω την Υγεία Μου» στο κανάλι ASTRA TV με αντικείμενο συζήτησης τον άνδρα με διαταραχές στύσης.

Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον, την Μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ, με αντικείμενο συζήτησης την ανδρική σεξουαλική υγεία.

Ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) που αφορά την ανδρική υπογονιμότητα με ομιλητή τον Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα

Τηλεοπτική συνέντευξη των ιατρών  Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα και Δρ. Καλογήρου Ιωάννη στην εκπομπή «Καλημέρα με Χαμόγελο» με θέματα συζήτησης γυναικολογικής και ανδρολογικής φύσεως.

Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Ιατρικές Συναντήσεις» με θέμα συζήτησης την υπογονιμότητα και τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες του ζευγαριού.

Ενημερωτικό διεγχειρητικό βίντεο διουρηθρικής αφαίρεσης πολλαπλών θηλωμάτων ουροδόχου κύστεως.

Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία» στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV με αντικείμενο συζήτησης τη στυτική δυσλειτουργία.

Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία» στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV με θέμα συζήτησης τη φαλλοπλαστική (αισθητική αυξητική πέους).

Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Δια..Γνώσις» στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδος με θέμα τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες και την ανδρική γονιμότητα.

Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Living Room» στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας με θέμα τη σεξουαλική υγεία.

Ενημερωτικό διεγχειρητικό βίντεο μικροσκοπικής αποκατάστασης κιρσοκήλης, στα πλαίσια ενίσχυσης ανδρικής γονιμότητας.

Ενημερωτικό διεγχειρητικό βίντεο διουρηθρικής πλάσμα εξάχνωσης προστάτου αδένα, με την τεχνική TURis, για την αντιμετώπιση καλοήθους υπερπλασίας προστάτου αδένα.

Ενημερωτικό βίντεο εύκαμπτης κυστεοσκόπησης σε άνδρα, υπό τοπική αναισθησία.

Ενημερωτικό διεγχειρητικό βίντεο διουρηθρικής αφαίρεσης συμπαγούς όγκου ουροδόχου κύστεως.

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Θέματα Υγείας, Θέματα Ζωής» στο σταθμό Ράδιο Ακρόαμα, με θέμα συζήτησης την ανδρική υπογονιμότητα.

Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στην εκπομπή «Καλημέρα Θεσσαλία» στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλία TV, με θέμα τις διαταραχές στύσης.

Τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Κουτσιαρή Επαμεινώνδα στο κανάλι STAR Κεντρικής Ελλάδας με αντικείμενο συζήτησης τις σύγχρονες θεραπείες διαταραχών στύσης.

Πληκτρολογήστε λέξεις αναζήτησης και πατήστε Enter